Visdom – salvie

Kort nr. 7 Visdom – salvie:
Dette er jorden som er grønn, noe som gir visdom, tålmodighet og aksept. Salvie er perfekt når du trenger å bevise ingenting, når du velger å bare være klok. Det er her en evne til å bringe roen til enhver situasjon - og det kan faktisk være nødvendig.

Visdom er å vite forskjellen mellom en beregnet risiko og dumhet.

Historien.
En dag spør en ung urt sin bestefar hvordan han blir gammel med visdom. Den Eldre svarer: "Vi må lære av våre feil. Før du vet om noe, spør deg selv om det vil være viktig i fremtiden. Nyt din nåværende form, som alle forandrer vi oss med tiden.


Inspirasjon:

Er det noen klare råd du har søkt, bare for å ignorere det? Prøver du å gjøre ting alene? En løsning kan komme fra de som er mer erfarne enn deg selv. Hold deg i det nåværende øyeblikk, og ikke bare la dine tanker hoppe framover.

Personlig Forespørsel:
Går jeg med mitt hjerte - eller mot det? Er jeg klar til å leve i lederskap?

Sentrale ideer:
Vis råd; fokusert energi; ære deg selv; bidrag; blir valgt; tilfredshet; transformasjon.

Stikk ord:
Modenhet, ro, støtte.

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så tenker du at du sitter forann et stort bål. Så ser du ditt høyere selv nærmer seg og energien utstråler og omfavner deg. Ditt høyere selv snakker til deg ikke med ord, men med energi. Tillat visdom av meldingen å nå deg. Når du har mottatt meldingen og når du er klar, kom tilbake til virkeligheten din. Hva var melding du fikk?

Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar