En ny daggry for menneskeheten kommer!

En ny daggry for menneskeheten kommer!

Siden vi er i Vannmannens tidsalder, betyr det at Jorden for tiden er under påvirkning fra Vannmannen.

Verden har kolektivt Saturn, Jupiter og Pluto gjennom det 12. huset i 2020 !! I astrologien er slike overganger gjennom det 12 huset manifestet som: Isolasjon, fengsel (vær hjemme-orden) bekymring og indre uro, betale av karma for tidligere handlinger, avslutning av en stor syklus og usikkerhet på hvordan det hele går ...

Vi er fremdeles usikre på hva som skjer, vet ikke hva vi skal gjøre, og selv om vi vet det, føler vi oss stoppet av ytre omstendigheter utenfor vår kontroll til å kunne gjøre en forskjell. (dette er alle 12 hus manifestasjoner).

Den skjult regjering (Saturn i Steinbukken (herskende regjeringer) i 12. hus (betyr skjulte)) har blitt styrket av disse transittene, utført hemmelige manipulasjoner bak kulissene og bruker de styrende herskere og organer (Saturn Steinbukken) til å implementere denne planen.

Også immunforsvaret vårt har blitt svekket : det samme som når en person har 12 hus overgang. Sykdommer og sykehusinnleggelser er 12. hus tema, og det er det 2020 også har handlet om!

12. hus er konspirasjoner og avslører hemmeligheter og skjulte fiender som har skadet menneskeheten, som suger blodet som en usynlig parasitt!

Det har også skjedd i år!

12 huset handler om psykisk sykdom, selvmord eller langsomme selvmord som avhengighet (selvforskylt), vi har sett økningen av disse som aldri før ... forbruket av narkotika og alkohol steg 25%, dødsraten gjennom selvmord er høyere enn fra Covid i mange regioner ... du kjenner historien ...Dette er hele verden det er snakk om.

Men det er en stor forandring rundt hjørnet, en stor overraskelse for oss alle .... Saturn og Jupiter vil bli med tegnet til Vannmannen (som representerer den nåværende jord inkarnasjonen) for første gang siden ‘Age of Aquarius’ har begynte å inntreffe!!! Forrige gang Saturn og Jupiter ble med i Vannmannen var i 1226, da Genghis Khan overtok Europa og koblet Asia og Europa sammen for ny handel og en multinasjonal utveksling av kultur og ideer, men den gang var det ikke Vannmannens tidsalder.

Se hva som skjer nå !!! Når tidsalderen tilsvarer Jupiter Saturn-konjunksjon. Vannmannen vil sjokkere oss fra slutten av året! Det vil være en så uventet vending av hendelser, som ingen spådde, ikke engang de kontrollerende eliten.

Jorden vil bli samlet, Saturn Jupiter gjennomgang gjennom det første huset, og jorden vil gjenfødes igjen så å si. En ny drivkraft i stor skala, som vi ikke har sett til nå, vil bli gitt oss for fornyelse og for å tilpasse de høyere prinsippene fra Vannmannen i vår retning: likhet, brorskap og frihet!

Spør alle som har hatt Saturn transitt I sitt 12 hus, og så endelig går over til det første huset : de vil fortelle deg at det var som Natt og Dag! Fra å føle seg fortapt, målløse, blokkerte og redde til fokuserte , klare, myndiggjorte, i kontroll og i stand til å gjøre eksterne endringer! Det samme vil skje for oss etter dette året !!

En forening av individuell bevissthet vil begynne å skje noen åndelig blokkerte mennesker vil velge å gjøre det via AI, andre vil gjøre det på riktig måte: ved å innrette sjelene sine til menneskene til deres menneskelige brødre og søstre i vibrasjoner av gjensidige mål og humanitære inspirasjoner. Fellesskap med form, vekk fra robot, dystopisk, orwellsk kultur som er i de store byene.

Vannmannen er tegnet på plutselige skifte og overraskelser ... la oss bare si ... ikke fortvil, en stor bølge av fornyelse og klarhet kommer! En plutselig ny retning!

Må den gode Gud velsigne oss alle i disse spektakulære tider! Måtte vi bli gjenfødt etter denne kollektive mørke sjelsnatten, og la det inspirere oss til å oppfylle Guds plan for jorden og ikke den mørke prinsen, Reset-knappen er i ferd med å bli trykket! Hvilken side velger du ?!

Har du noen spørsmål ring jeanne for svar 82098008 

Legg igjen en kommentar