Ufeilbarlighet Bahana Beige Kort nr 1

Ufeilbarlighet - Bahana Beige Kort nr. 1
Dette er ikke en tid til personlig glans, men å la andre komme frem med sine gaver. Du kan finne deg selv som en nøytral rådgiver. Hold plass for andre til å finne sine egne svar. Råd kan ikke bli godt mottatt. Vær objektiv nå. Jeg lytter stille og lar deg farge din egen stemme.

Historien:
Bahana er den vise diktatoren fra byen Beige. Hun er kjent for å finne ut av tvister rettferdig. En dag argumenterer to naboer om hvilken farge de skal male gjerdet sitt. Bahana gir hver av dem en boks med maling og instruerer dem til å male sin side av gjerdet fargen som den andre naboen ønsker. Hun vet at når de kan farge deres verden i kjærligheten til sine naboer, vil de forstå og akseptere hverandre.

Inspirasjon:
Ta et upartisk blikk på situasjonen din. Handlingen her er å lytte og observere.

Personlig Forespørsel:
Hvis jeg går tilbake fra min nåværende situasjon, hva ser du? Kan jeg være nøytral?

Sentrale ideer:
Nøytral posisjon, slik at ting kan utfolde seg, stå i andre sko, oppløftet kommunikasjon.

Stikk ord:
Guide, åpensinnet
, rettferdighet.

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted. Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så ser du for deg Bahana Beige vinker deg inn i tåken. Når du er klar, gi henne energi og kunnskap. Hvis noe skjer, så la det skje, men du skal følge henne , ikke lede. Ingenting er målet. Åpne øynene når du er klar, og takk Bahana for å minne deg om å være med deg selv. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar