Dagens Tarot Kort Søndag 23 August 2020

Dagens Tarot Kort Søndag 23 August 2020

Solen og esset av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens energi, som solen selv, gir den styrke og vitalitet til alle de som er heldige nok til å kjenne dens stråler. Kortene er en indikator på at du bare bør gå etter det. Ta sjansen og følg ideen du har i tankene. Ta dine første skritt i dag for å starte denne reisen. Ikke bekymre deg for hvor mye du oppnår da hvert eneste lille trinn hjelper. Handling er det som vil hjelpe deg med å vokse og bygge fart, bli begeistret for mulighetene som åpnes for deg i nær fremtid. Ta tak i disse mulighetene, ikke la dem gå forbi deg. Det er tid for deg å gjenvinne motivasjonen, lidenskapen og gleden. Ha det gøy med livet, prøv å glede deg over det, ikke kompliser ting eller overanalyser enhver situasjon, ettersom du vet at det ikke hjelper deg å  omme noen vei. Så kom deg ut der og nyt livet ditt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Sun and ace of wands

Today's energy, like the sun itself, it gives strength and vitality to all those that are lucky enough to feel its rays. The cards are an indicator that you should just go for it. Take the chance and pursue the idea that you have in mind. Take your first steps today to start this journey. Don't worry about how much you accomplish as every little step helps. Action is what will help you grow, and build momentum, be excited about the opportunities that are opening up for you in the near future. Grasp these opportunities don't let them pass you by. Its time for you to regain your motivation, passion and joy. Have fun with life, try to enjoy it don't over complicate things, or over analyse every situation, as you know that won't help you get anywhere. So get out there and enjoy your life.

 

Legg igjen en kommentar