Dagens Tarot Kort Tirsdag 18 August 2020

Djevelen og Pasjen av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort minner deg om dine indre kamper som forhindrer deg i å uttrykke deg til verden, for å la verden få vite at du eksisterer av en grunn. Du kan være i ferd med å ta et skritt rundt en bestemt idé, men noen motstridende meldinger kommer stadig til hjernen din, og du blir motløs. Og handlings lammet .

Noen ganger kan du holde deg selv tilbake fordi du er bekymret for effekten dette kan og vil ha på andre. Det er på tide å slutte å bekymre seg for hva alle andre gjør, tenker og føler og fokusere på egne handlinger, følelser og tanker.

Bare du kan leve for deg, så det er på tide å begynne å leve. Hvis du lever for andres tilfredsstillelse, vil du aldri oppnå dine mål eller ha det livet du ønsker. Fjern frykten for hva andre mennesker tror eller tenker, samle sammen ressursene dine og gjør noe med det. Vær den personen du vil være, si de tingene du står for og tror på og ikke gi deg. Erobre enhver hindring, la ideene dine skinne og bli kjent for verden.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The devil and Page of Wands

Today's cards resemble your inner battles which are preventing you from expressing yourself to the world, to let the world know that you exist for a reason. You could be just about to make a move on a certain idea, but some conflicting messages keep coming to your mind, and you get discouraged. Sometimes you may hold back as you are worried about the effect this can and will have on others. It's time to stop worrying about what everyone else does, thinks and feels and focus on your own actions, feelings and thoughts. Only you can live for you so it's time to start living. If you live for others gratification your will never atain your goals or have the life you want. Remove the fear of what other people think or believe, gather your resources, and do something. Be the person you want to be, say the things you stand for and believe in and don't back down. Conquer every obstacle, let your ideas shine, and be known to the world.

 

Legg igjen en kommentar