Dagens Tarot Kort Lørdag 15 August 2020

Dagens Tarot Kort Lørdag 15 August 2020

Ypperste prestinnen og syv av sverd – Skrevet av Sabrina og Veronica

Dette er en tid hvor du har behov for å utforske hvem du virkelig er og hva du står for. Lytt til din indre stemme , den vil innen de første 3 sekundene når du står overfor en vanskelig situasjon da er ditt høyere selv som guider deg mot riktig vei. Det kan være enkle alternativer som vil være tilgjengelig, men du må spørre deg selv om dette er den rette veien for deg nå. Det er best å ikke komplisere ting hvis det ikke er helt nødvendig. Ofte er det den harde veien som vil gi deg den største fordelen, spesielt på et dypere nivå. Du må også være veldig tydelig på hva det er du beveger deg mot, slik at du kan ta det beste valget for fremtiden din. Ta avgjørelsen din med forsiktighet, da det ikke er sikkert at alt er helt klart for øyeblikket. Vær tro mot hjertet ditt og få tankene dine i balanse.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The high priestess and seven of swords

This is a time when you are in need of exploring who you really are and what you stand for. Listen to the voice within for the first 3 seconds when facing a difficult situation that is your higher self guiding you towards the right path. There may be easy options available but you will need to ask yourself whether this is the right path for you now. It’s best not to complicate things if needn’t be. Oftentimes, it is the more difficult path that will bring you the greatest benefit, particularly on a deeper level. You also need to be very clear about what it is you are moving towards so that you can make the best choice for your future. Make your decision with caution as all may not be clear at the moment. Be true to your heart and be in balance with your mind.

 

Legg igjen en kommentar