Dagens Tarot Kort Torsdag 13 August 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 13 August 2020

Månen og åtte av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at du må være oppmerksom på situasjonene som skaper frykt og angst i tankene dine, enten det er nå eller i fremtiden. Dette er en advarsel, slik at du ikke tillater indre forstyrrelser og selvbedrag å få det beste ut av deg. Disse negative energiene må frigjøres og gjøres om til noe konstruktivt. Hvis noe gir deg en negativ følelse eller ubehag, må du spørre deg selv om dette skyldes din frykt eller er situasjonen eller en person selv negativ. Det er ikke alltid like lett å skille mellom de to, så det kan være noen få situasjoner der du har gitt dem fordelen av din tvil, og det har vist seg å være mer negativt enn positivt. Hvis det høres for godt ut til å være sant, eller urealistisk, betyr det normalt at det er det. Tillit til magefølelsen din, la den lede deg, spør deg selv om hjelp hvis du føler deg fastlåst eller usikker på ting eller mennesker.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The moon and eight of cups

Today's cards suggest that you need to be aware of the situations that are causing fear and anxiety in your mind, whether it is now or in the future. This is a warning so that you don't allow inner disturbances and self-deception to get the best of you. These deep memories and fears must be let go. These negative energies must be released and turned into something constructive. If something gives you a negative feeling or discomfort, you must ask yourself is this due to fear or is the situation or person itself negative. It is not always easy to differentiate between the two, so there might be a few situations where you have given it the benefit of the doubt, and it has turned out to be more negative than positive. If it sounds too good to be true, or unrealistic, then that normally means it is. Trust in your gut instinct let it guide you, ask yourself for help if you feel stuck or uncertain about things and people.

Legg igjen en kommentar