Dagens Tarot Kort Onsdag 12 August 2020

Skjebne hjulet og esset av beger

Skjebne hjulet og esset av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort representerer ny emosjonell begynnelse. Kanskje en ny kjærlighet, eller neste nivå i forholdet ditt, nytt vennskap, eller en ny måte å håndtere livet følelsesmessig på, en følelse av åndelig vekst.
Så det er viktig for deg å holde deg balansert og ikke la følelsene dine styre deg på en negativ måte. Dette er begynnelsen på noe nytt, så vær spent på hva som vil skje. Det er på tide å gi slipp på den emosjonelle bagasjen du har og begynne å leve livet ditt til det fulle. I dag har du muligheten til å snu ting. Hvis du har en dårlig dag, gjør den til en god dag. Hvis du mimrer over fortiden, så endrer du fokus til fremtiden. Hold øye med de positive energiene i livet ditt, og ikke de negative, da det ikke vil hjelpe deg å komme deg videre.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Wheel of Fortune ace of cups

Today's cards represent new emotional beginnings. Maybe a new love, or next level in your relationship, new friendship, or a new way of handling life emotionally, a sense of spiritual growth. So it's important for you to stay balanced and don't let your emotions control you in a negative way. This is the beginning of something new, so be excited about it. It's time to let go of whatever emotional baggage you have and start living your life to the fullest. Today you have the opportunity to turn things around. If you're having a bad day, make it a good one. If your reminiscing in the past, change your focus to the future. Keep your eye on the positive energies in your life, and not the negative ones as that won't help you move forward.

 

Legg igjen en kommentar