Utholdenhet – gulrotfarget klokke

Utholdenhet - gulrotfarget klokke

Utholdenhet - gulrotfarget klokke - Skrevet av Jeanne

Dette kortet viser til bevegelse og sanne følelser. Fokuser på det som støtter deg. Du kan ha en økt følelsesmessig tilstand, og dette kortet kan inspirere eller fraråde. Du blir tilbudt en måte å få noe tilbake på sporet.

Ikke slutt før miraklet kommer.

Historien:

Shannons gulrotfarget kappe er en gave fra en berømt sceneskuespiller og hun bærer den alltid, som et symbol på sitt eget talent. En dag, frustrert over alle ofrene hun har gitt i sin lange jakt på suksess. Shannon kaster fra seg kappen og gir opp skuespillerkarrieren. Skytsengelen hennes prøver å overbevise Shannon om å sette på seg kappen og holde kursen, men hun lytter ikke. Rett rundt hjørnet, hadde hun bare holdt ut, var det stor suksess.

Inspirasjon:

Når vi gjør vårt valgte arbeid, tjener vi den høyeste orden; hvis vi stopper, opprører vi den universelle balansen. Det du jobber mot vil materialisere seg, du kan ikke se det, men det ligger der.

Personlig henvendelser:

Kan jeg se bort fra følelsen som vil få meg av sporet?
Vil jeg gi slipp på frykt og holde ut?

Sentrale ideer:

Bryte gjennom; usynlig hjelp; følelsen av tatt for gitt; overvinne tvil.

Stikkord:

Standhaftig, suksess, mirakler.

Meditasjon:

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så forestiller du deg at du går langs en sti, pakket inn i en kappe. du når en glassvegg. Igjennom glasset kan du se målene dine. Gå fremover og igjennom veggen - kappen din faller ned på bakken og legger fortiden din med seg. La det gå. du trenger den ikke lenger. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar