Dagens Tarot Kort Onsdag 5 August 2020

Dagens Tarot Kort Onsdag 5 August 2020

De elskede og pasjen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å overvinne de små irriterende hindringene vi møter nå og da. Prøv å se at det er alltid en løsning, og at du ikke alltid trenger å starte på nytt.
Disse kortene representerer en emosjonell ny begynnelse, enten dette er et nytt forhold som blomstrer, det neste viktige trinnet i et forhold, ny jobbmulighet, endelig klar til å finne den rette personen i livet ditt, eller kanskje du bare føler deg mer I kontakt med deg selv .
Uansett er det en emosjonell dag, så prøv ditt beste å koble deg opp med hjertet og hodet, de skal være i enighet med hverandre. Ikke vær sjenert, og stol på at universet har en plan for deg og lytt til intuisjonen din. I dag er en dag for nye muligheter, ikke for tilbakeslag.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The lovers and page of cups

Today is all about overcoming those small pesky obstacles we encounter now and again. Try and see that there is a solution and that you don't always have to start again. These cards represent an emotional new beginning, whether this is a new relationship blooming, the next important step in a relationship, new job opportunity, finally ready to find that right person in your life, or maybe you're just feeling more connected with yourself. Either way, it is an emotional day so try your best to be connected both with your heart and your head, they should be in unison with one another. Don't be shy trust that the universe has a plan for you and listen to your intuition. Today is a day for opportunities, not setbacks.

 

Legg igjen en kommentar