Dagens Tarot Kort Tirsdag 4 August 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 4 August 2020

Døden og to av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er dagen for at et kapittel i livet ditt skal ta slutt, slik at et annet kan ta sin plass.

Selv om du kanskje er klar for denne endringen, kan det fremdeles være litt emosjonelt, og du kan få tilbake noen minner du kanskje ikke er klar til å gi opp ennå. Dette er ikke en tid for å ta livsendrende beslutninger, men det er en tid for deg å holde fokus på fremtiden din, og planen du trenger for å komme dit du vil. Dette kan bety at du må forlate komfortsonen din og utforske nye territorier for å utvikle denne nye fasen i livet ditt. Ikke vær redd for forandring.

Endring er bare nye muligheter og muligheter som presenterer seg for deg. I dag er litt av en fysisk dag, så prøv å holde deg aktiv, ikke la følelsene dine få det beste av deg. Fortiden må holde seg bak deg slik at du kan fokusere energien din på de fantastiske mulighetene som ligger foran deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Death and two of Wands

Today is the day for one chapter in your life to end so that another one can take its place. Even though you might be ready for this change, it can still be a bit emotional, bringing back some memories you might not be ready to give up yet. This is not a time to be making life-changing decisions, however, it is a time for you to stay focused on your future, and the plan you need in order to get where you want to go. This can mean that you need to leave your comfort zone and explore new territories in order to develop this new stage in your life. Don't be afraid of change. Change is only new possibilities and opportunities presenting itself to you. Today is a bit of a physical day, so try and stay active don't let your emotions get the best of you. The past needs to stay behind you so that you can focus your energy on the wonderful possibilities that lay ahead.

 

Legg igjen en kommentar