Avvisning – Elfenben Tårn

Avvisning

Avvisning - Elfenben Tårn. - Skrevet av Jeanne

Du trenger ikke lenger å bevise deg selv. Dette handler om å forstå at du er og hva du har opprettet.

Elfenben tillater andre inn i livet ditt. Velg smart.

De vil ikke bruke meg.

Historien:
Kunstneren blir innkalt til juryplikten, men de vil ikke bruke ham. Han passer ikke konseptet om hva en jury medlem burde være. Han maler bilder som ingen forstår. Han bor alene. De vil ha noen som vil sette seg inn i den andre guttens sted, men han vil aldri gjøre det. Han blir aldri blandet inn i noe eller i noen. De respekterer hans individualitet når de inviterer ham, men når han kommer, avviser de det ved ikke å bruke ham.

Inspirasjon:
Du trenger ikke å være "på innsiden". Vær sann mot deg selv, og du vil ikke være ulykkelig. Avvisning er spirits beskyttelse.

Personlig Forespørsel:
Fungerer jeg med eller imot miljøet mitt? Hva er hensikten med min nåværende ensomhet?

Sentrale ideer:
Andres godkjenning; unsupportive miljø; arbeider alene, ankomst av en lærer.

Stikk ord:

Beskyttelse, utestenging, utvikling.

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så se for deg Elfenbens Lys filtrerer ned og omkranser deg. I det fjerne ser du lyset fra tårnet. Du kommer frem til slottet og lemmen senker seg sakte ned. Du går inn i slottet og kommer frem til tårnet. På toppen av trappen er en dør, innsiden er stedet hvor det er ingen dømming. Du har endelig funnet veien hjem. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar