Fasade – Bronse Gud Kort nr. 6

 Fasade - Bronse Gud Kort nr. 6

 Fasade - Bronse Gud Kort nr. 6 - Skrevet av Jeanne

Personlig komfort kommer med denne metalliske energien, og et dypt behov for å oppdage din sanne selvtillit. Jordiske verdier og omsorg for andre er også representert. Å bli kuttet fra følelser kan være en utfordring. Gjenopprett hvem du er og tenk på reisen din.

Dette er ikke den jeg er.

Historien:
Bronse gutten, Darnel, var ung da faren hans døde, og han ble familiens overhode. En dag mange år senere da han var ute
på en tur ble han fascinert av synet av barn som lekte. Som barn lekte han aldri, og da gjemte han seg bak et tre og gråt bittert, og så begravte han raskt sine følelser. På slutten av livet sitt , på vei til himmelen, stoppet han opp ved parken og klarte å gjenvinne det indre barnet han hadde etterlatt mange år før.

Inspiasjon:
Hvis du er ulykkelig i forholdene dine, kan du være knyttet til andre gjennom en falsk følelse av plikt. Gi opp å være noe du ikke er.

Personlig Forespørsel:
Brons
e Gud handler om å gjenvinne livet. Hva har jeg gjort for å helbrede barnets smerte?

Sentrale ideer:
Dissosiasjon fra deg selv, ta tilbake ditt liv, helbrede barndomens smerte.

Stikkord:
Gjenoppretting, integrasjon, spill.

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så tenker du deg selv som et barn, du løper og kan fly. Fly inn i skyene og finn en lekeplass i himmelen. Sving, skli, le og hvis du velger det, finn andre barn å leke med. Kos deg. Mens du er der, vil du motta en melding . Du kan spørre ditt indre barn selv, om det er noe du trenger å vite. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar