Dagens Tarot Kort Onsdag 22 Juli 2020

Vognen og åtte av sverd

Vognen og åtte av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger når det endelig går bra er det lett for frykten å dukke opp. Frykten for at ting skal gå tilbake til en negativ tilstand, frykten for ikke å lykkes, frykten for å aldri komme seg fremover, 10 skritt fremover og 20 tilbake. Denne frykten er for det meste irrasjonell og ikke sant. Dette er tankene dine som spiller spill med deg og får deg til å tro at ingenting vil fungere. Dette kan da få deg til å føle deg maktesløs og som om du har gitt fra deg kontrollen over din egen fremtid. Hvis du lar dette skje, har du villig gitt fra deg førersetet på reisen til ditt eget liv. Du har muligheten nå til å snu ting, spiller ingen rolle om dette handler om kjærlighet og forhold, din økonomiske sikkerhet, din åndelige utvikling eller til og med din egen selvutvikling. Det er på tide å ta tilbake kontrollen og holde kontrollen. Flytt deg bort fra negative situasjoner, eller menneskene du kjenner som ikke bidrar med en positiv innflytelse på ditt nåværende eller fremtidige liv. Det er på tide å ta av bindet for øynene og se sannheten, ikke gjem deg bak frykten for å mislykkes, det vil bare få deg til å mislykkes mer.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The chariot and eight of swords

Sometimes it's easier when things are finally looking up for the fear to emerge. The fear of things going back to a negative state, the fear of not being able to succeed, the fear of never moving forward always, 10 steps forward and 20 back. This fear is mostly irrational and not true. This is purely your mind playing games with you making you believe nothing will work. This can then make you feel powerless and as if you have given away the control of your own future. If you let this happen then you will have willingly relinquished the driver's seat in the journey of your own life. You have the opportunity now to turn things around, doesn't matter if this is about love and relationships, your financial security, your spiritual development or even your own self- development. Its time to take back the control and stay in control. Move away from negative situations, and the people that you know don't contribute a positive influence on your present or future life. Its time to take off the blindfold and see the truth, don't hide behind the fear of failure, that will only make you fail more.

 

Legg igjen en kommentar