Ny måne 20 juli 2020

Ny måne 20 juli - Skrevet av Jeanne

Krepsens ny måne mandag 20. juli 2020 er på motsatt side av Saturn.

Dette gjør det enda viktigere å være fokusert på målene dine med besluttsomhet og utholdenhet. Saturn belønner ansvar og engasjement med prestasjoner og anerkjennelse.

Solen som er påmotsattside av Saturn kan føre til begrensninger og motgang. Det kan bli en virkelig kamp for å overvinne disse begrensende forholdene, i tillegg setter opp barrierer for fremgang, gjør Saturn det vanskeligere for deg å uttrykke deg. Det kan hende du må takle melankoli, bekymring, tap, sorg, skam eller lav selvtillit nå.

Ditt behov for vennskap er i strid med andre menneskers behov for avstand. Eller kanskje du vil ha en pause fra byrder og ansvar som blir pålagt deg. Avstand eller separasjon mellom deg og andre kan føre til en følelse av avvisning eller isolasjon.

Vanskelige forhold er mulig med enten din far, eller andre autoritetspersoner og eldre mennesker. Andre mennesker generelt kan være kritiske, krevende og utålmodige mot deg. For å få til det som normalt kommer enkelt, må du kanskje bli mer krevende eller mer tålmodig.

Disse testene og forsøkene kan gjøre at du føler deg elendig og frustrert, eller de kan gjøre deg fast bestemt på å lykkes. Med kritisk tenking, og en seriøs, gjennomtenkt holdning, kan du lære nye ferdigheter og få verdifull kunnskap. Hardt arbeid, tålmodighet og utholdenhet kan føre til prestasjoner, anerkjennelse og respekt. Hvis du fremdeles føler deg frustrert, kan du prøve å gjøre noe rundt et personlig mål der du ikke trenger hjelp fra andre.

Sammendrag

Denne ny månen står motsatt I forhold til Saturn, så den er derfor alvorlig, melankolsk og begrensende. Det antyder at tester og utfordringer kan få deg til å føle deg frustrert, pessimistisk og holde deg tilbake.

Den beste måten å takle en slik undertrykkende påvirkning på er å jobbe hardt med tålmodighet, besluttsomhet og utholdenhet. Men faststjernen Procyon konjunktur nymåne juli har akkurat motsatt effekt. Det gjør deg rastløs, forhastet og argumenterende. Og denne impulsive og aggressive påvirkningen forsterkes av Merkur kvadrat til Mars.

Heldigvis gjør Procyon deg også drevet og tapper, med viljestyrke og evne til å sette tanker og planer ut i livet. Mens vanskelige Saturn-aspekter også oppfordrer deg til å tenke dypt og kjempe hardt i møte med motgang.

Så dette er en ny måne som vil at du skal fokusere på det grunnleggende. Ta tak i en ting om gangen og begynn med den viktigste oppgaven. Vær tålmodig, unngå å ta unødvendige risikoer, og ikke reager på provokasjon. Slit med tapperthet!

Ny månen 20. juli varer i fire uker frem til ny månen den 18 agust. Den beste tiden for å starte nye prosjekter er i vokse fasen av månen, fra 20. juli nymåne til 3. august fullmåne.

Så ikke mist troen dette er en veldig følsom tid så ta et skritt til siden og ikke ta ting personlig.

Klem jeanne <3

Legg igjen en kommentar