Dagens Tarot Kort Søndag 19 Juli 2020

Dagens Tarot Kort Fredag 5 Juli 2019

Narren og dronningen av staver- Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag kan du føle deg sterk og glad, som om du vil gå ut og virkelig gjøre noe. I dag føler du ingen frykt og du er klar for ta noen risikoer.

Gjør noe uventet, ikke bekymre deg om hvor vinden tar deg. Du skal ha det gøy og se hva dagen bringer. Få latteren i livet ditt i dag. Det er ikke en dag for deg å være seriøs eller ta noe på strengt alvor, så ikke start med store prosjekter eller planer du kanskje har. Du trenger ikke å ha helt kontroll i dag, slipp ned håret og nyt livet til det fulle og samtidig må du huske på å være litt barnslig.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

 

The fool and queen of wands

Today you may be feeling strong and happy as if you want to go out and really do something. Fear is not on your mind, so you are fully open to maybe taking some risks. Do something unexpected, don’t worry about where the wind takes you. Have fun with what the day brings you. Let laughter into your life. Today is not a day for you to be serious or take anything to seriously, so don’t go starting on big projects or plans that you have. You don’t need to be fully in control today, let your hair down. Be childish and enjoy life to the fullest.

Legg igjen en kommentar