Dagens Tarot Kort Fredag 17 Juli 2020

Dagens Tarot Kort Fredag 17 Juli 2020

Magikeren og dronningen av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort forteller om ren viljestyrke. Du har alle verktøyene du trenger for å skape den fremtiden du ønsker, alt du trenger å gjøre er å bruke like mye handling som du gjør med logikken. Kanskje til og med lytte til tegn fra universet innimellom og din intuisjon også. Noen ganger, vel, faktisk det meste av tiden, drar du kanskje ting ut fordi du har en usikkerhet og frykt som hindrer deg i å gå til handling. Med mindre du prøver vil du aldri vite om du klarte det. Dette kan stå i veien for en ny jobb eller forfremmelse, et nytt forretningsforetak, en ny kjærlighet eller neste trinn i et forhold, eller noe helt annet helt. Husk at du er mektig, dette betyr at det er på tide å benytte deg av ditt fulle potensiale uten å nøle. Tiden til å ta grep er nå, alle tegn på å holde tilbake ville bety å miste muligheten til å bli den beste versjonen av deg selv. Det er tid for handling nå , enten går du hardt på eller du går hjem.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Magician and queen of wands

Today's cards are the representation of pure willpower. You have all the tools you need to create the future you want, all you have to do is apply as much action as you do logic. Maybe even listen to signs from the universe once in a while and your intuition as well. Sometimes, well, actually most of the time, you might be dragging things out as you have insecurities and fears that stop you from taking action. Unless you try you will never know. This might be in the way of a new job or promotion, a new business venture, a new love or next step in a relationship, or something completely different altogether. Remember that you are powerful, this means that it's time to tap into your full potential without hesitation. The time to take action is now, any signs of holding back would mean missing the opportunity of becoming the best version of yourself. No time now for backing down, either you go hard or you go home.

 

Legg igjen en kommentar