Dagens Tarot Kort Tirsdag 14 Juli 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 14 Juli 2020

De elskede og ridderen av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Kortene kan være en advarsel om at du jobber hardt, er perfeksjonist eller ikke lytter til grunn. Du er fullt forpliktet til dine oppgaver og du sørger for at du fullfører arbeidet ditt effektivt. Kortene viser også fordelene man kan ha for å utføre verdslige, men nyttige ting. Du ser for å erobre nye markeder og har en evne til å få gjennomført ting. Du kan imidlertid bli blind for andre verdier enn penger og kan være litt egoistisk og hensynsløs i jakten på fremgang og vekst. For å se disse kortene er en indikasjon på at det er behov for å være troverdig og pålitelig. Selv om din følelse av plikt er beundringsverdig, vær oppmerksom på at den ikke blir til perfeksjonisme - som kan manifestere seg i alle aspekter av livet ditt.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The lovers and the knight of pentacles

This is a warning that you may be working hard, trying to be a perfectionist and maybe not listening to reason. You are fully committed to your assignments, so make sure that you complete your work efficiently. The cards show the benefits one can have when performing mundane but useful things. You may be looking to conquer new markets although you sometimes have a knack for getting to carried away. Try not to focus to hard on just the materialistic things especially today. See these cards as an indication that it is important to see things from a different perspective. Though your sense of duty is admirable, beware that it does not turn into perfectionism as you mite get lost in the process - which can manifest itself in every aspect of your life. You can become blind to other values than money making you a little selfish and ruthless within your pursuit of progress and growth. Remember the pyramids weren't built in one day.

 

Legg igjen en kommentar