Dagens Tarot Kort Onsdag 15 Juli 2020

Dagens Tarot Kort Onsdag 15 Juli 2020

Keiserinnen og Tre av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag er en dag å glemme problemene dine. Ta fri fra alt det bekymringsfulle og stressende fra hverdagen din, prøv å bare nyte den og tilbringe litt kvalitetstid med mennesker du verdsetter. Livet handler om å leve og glede seg, disse kortene representerer en periode med lykke, glede og latter, så omgi deg selv med menneskene du elsker og bryr deg om og vær lykkelig. Noen ganger i livet trenger vi litt tid til å lade opp. Akkurat som at en telefon må ha fullt batteri for å fungere, må vi også ha energi til å fungere. I dag lar du deg lade slik at når viktige beslutninger må tas i fremtiden, er du klar for dem. Når var sist gang du gjorde dette? For en uke siden, eller kanskje en måned, eller kanskje det var lenger siden. Dette er avgjørende for deg å gjøre en gang i blant, slik at du ikke mister gnisten og gleden av å leve livet. Ikke alt skal handle om bare overlevelse, ombestem deg til å si "Jeg trives hver dag", ikke bare for å overleve.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Empress and Three of Cups

Today is a day to forget about your problems. Take the day off from all the worrying and stressing from your daily life, try to just enjoy it and spend some quality time with people you cherish. Life is about living and enjoying, these cards represent a period of happiness, joy and laughter, so surround yourself with the people you love and care about and be happy. Sometimes in life, we need some time to recharge. Just like a phone needs to have full battery to work, we also need to have the energy to function. Today allows you to recharge yourself so that when important decisions need to be made in the future, you're ready for them. When was the last time you did this? 1 week ago, or maybe a month, or maybe it was longer. This is crucial for you to do once in a while so that you don't lose your spark and the enjoyment of living life. Not everything should be about just survival, change your mind to say "I'm thriving every day" not just surviving.

 

Legg igjen en kommentar