Dagens Tarot Kort Onsdag 8 Juli 2020

Ypperste presten og fire av beger

Ypperste presten og fire av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger i livet er det viktig for oss å søke veiledning fra andre og fra oss selv, enten det er fra en åndelig rådgiver, en venn eller et familiemedlem.
Du trenger kanskje bare noen som minner deg om at du ikke er alene og at ja, du er på rett vei, og at ting går riktig vei. Noen som hjelper deg med å se tydelig igjen slik at du ikke blir demotivert og motløs.
Dette refererer til alle forhold i livet ditt, økonomisk, kjærlighet og til og med åndelig, da du kanskje bare trenger litt veiledning om hvordan du kan gå frem. Det vil alltid være tider i livene våre der ting ikke kommer til å gå som planlagt, eller at du har måttet gjøre visse endringer for å tilpasse deg visse situasjoner.
Dette betyr ikke at det ikke er ment å skje, betyr bare at ting har en vane for å endre seg nå og da. Du må søke etter motivene, instinktene og tankene dine, slik at du kan finne din lidenskap igjen. Livet ditt er kort og noen ganger ensformig, men du må skape mening for deg selv, så ikke gi opp.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Hierophant and four of cups

Sometimes in life, it is important for us to seek out guidance from others as well as ourself, whether that be from a spiritual advisor, a friend or even a family member.  You might just need someone to remind you that you're not alone and that yes, you are on the right path, and things are going the right way. Someone to help you see clearly again so that you don't get unmotivated, and discouraged. This refers to all matters in your life, financial, love, and even spiritual, as you might just need a little guidance on how to proceed. There will always be times in our lives where things are not going to go as planned, or that you've had to make certain changes in order to adapt to certain situations. This doesn't then mean that it's not meant to happen, just means things have a habit of changing now and then. You must search for your motives, instincts, and thoughts so that you can find your passion again. Your life is short and sometimes monotonous, but you must create meaning for yourself, so don't give up.

 

Legg igjen en kommentar