Sladder – Charmaine chartreuse

Sladder - Charmaine chartreuse

Sladder - Charmaine chartreuse
Dette kortet representerer det virkelig åpne hjertet uten personlig agenda annet enn kjærligheten. Men det kan også indikere det motsatte, opprøret og fornektelse av de sanne gaver. En evne til å følge hjertet ditt kan virke som om de er uforsiktige eller merkelige. Men i sannhet, alle sammen hadde de den kjærlige åpenheten som Chartreuse
Jeg har aldri møtt en person jeg ikke likte.

Historien:
Charmaine er eksentrisk og snill. Fra hennes grønne hus til hennes fascinasjon med skjerf, er hun offer for byens sladder: Etter hennes død oppdager lokalbefolkningen hennes utrolige detaljerte malerier av deres by og innser at hun var en ekstraordinær kunstner; som malte deres liv med kjærlighet. De føler seg alle triste for at de aldri virkelig ble kjent med henne.

Insiration:
Charmaine chartreuse antyder at verdifulle forskjeller er nøkkelen. Dette kortet er en advarsel om at du kan miste et verdsatt forhold, hvis du ikke setter pris på hva du har.

Personlig Forespørsel:
Charmaine handler om fordommer og misforståelser. Hva motstår jeg?

Sentrale ideer:
Unikhet av andre; naivitet; støtte for din visjon; mangel på forståelse; fokusere på livet ditt.

Stikklord:
Frihet, dans, ære.

Meditasjon.
Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.
Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så visualiser noen du kan dømme hardt. Legg merke til hvor kraftig dine negative følelser er. Se deg selv i et rom med den personen og fortell dem hva du liker om dem. Hvis du går tom for ting å si, begynner du å gjenta. Du skal akseptere denne personen som de er. Tillat dem å fortelle deg ting de liker om deg. Når de er ferdige, takker du for at de kom. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar