Dagens Tarot Kort Søndag 5 Juli 2020

Dommen og tre av sverd

Dommen og tre av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag kan du føle deg påminnelse om fortiden, om de gode og de dårlige tider. Dette er et punkt i livet ditt der du må begynne å evaluere deg selv og for deg å forstå at du er i en periode med oppvåkning. Uansett hva fortiden har gjort med deg, så ligger det bak deg nå, du skal ikke bruke tiden din på å gjenoppstå i gamle negative energier, Det vil ikke hjelpe fremtiden din uansett. Forstå at ting eller noen mennesker er ment å være igjen i fortiden. Dette er nå din tid til å skinne. Finn ut hvilke endringer du ville gjort og bruk dem i livet ditt. Vær tro mot deg og dine behov. Dette kan bety å gjøre små endringer i hverdagen din. Ikke dvel så mye med det som plager deg, men fokuser i stedet på det som er til stede og kanskje nærmer seg, for på slutten av dagen bestemmer du skjebnen din.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Judgment and three of swords

Today you may feel reminded by the past, about the good times and the bad. This is a point in your life where you need to start evaluating yourself and for you to understand that you are in a period of awakening. No matter what the past has done to you, it is behind you now, you should not use your time reminiscing in old negative energies, that won't help your future in anyway. Understand that somethings or some people are meant to be left in the past. This is now your time to shine. Figure out what changes you want and apply them to your life. Be true to you and your needs. This can mean making small changes to your daily life. Don’t dwell so much on what is troubling you but instead, focus on what is present and maybe approaching you, because at the end of the day you determine your fate.

 

Legg igjen en kommentar