Dagens Tarot Kort Fredag 3 Juli 2020

Døden og ti av staver

Døden og ti av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Føler du deg som om verden er på dine skuldrene? At alle ser opp til deg for å få gjort ting? Blir det kanskje litt for mye for deg, og føler du at du svikter mer enn hva du får gjort? Da er det kanskje på tide å revurdere metodene dine. Gjør du ting på den harde og gale måten eller på den enkle og riktige måten? Vel, da i dag gir deg den perfekte muligheten til å finne ut av dette. Å starte på nytt eller kanskje endre noen få ting slik at du vet at du ikke fortsetter å føle deg som dette. Kanskje det er på tide at du sier nei en gang i blant, eller at du vil gjøre det når du kan. Hopp når du ikke vil når andre ber deg om det. Livet er for kort til å være stressende og bekymringsfull hele tiden. Det er på tide å stoppe og se, finne en løsning som fungerer best for deg, og så kan du fortsette. Dette er ikke tiden for å brenne deg ut, vær smart med det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Death and ten of wands

Do you feel as if the world is on your shoulders? That everyone is looking up to you to get stuff done? Is it maybe becoming a bit too much for you and you feel like your failing more than your thriving? Then maybe it's time to reevaluate your methods. Are you doing things the hard and wrong way or the easy and correct way? Well, then today gives you the perfect opportunity to figure this out. To start again or maybe change a few things so that you know you won't keep feeling like this. Maybe it's time for you to say no once in a while or that you will do it when you can. Jump when you want to not when others tell you to. Life is to short to be stressing and worrying all the time. Its time to stop and look, find a solution that works best for you and then you can keep going. This is not the time to burn yourself out, be smart about it.

 

Legg igjen en kommentar