Dagens Tarot Kort Torsdag 2 Juli 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 2 Juli 2020

Djevelen og esset av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag vil du kanskje føle deg litt fastlåst. Føler som om du må være i visse situasjoner for å kunne overleve. Ja, livet handler om overlevelse, men det er også viktig å leve. Uansett hvor vanskelige tidene er , bør du aldri glemme det. Det vil være noen gode tider og noen dårlige tider, det er bare slik det er. En dag våkner vi og føler oss sterke, motiverte og glade og andre ikke så mye. Ikke gi etter for fristelsen til å gi opp eller miste fokus, det er da du virkelig vil kjempe for å overleve. Du må holde deg sterk og fokusert på din vei, og etter hvert vil du se at ting snur seg til det bedre. Ikke la tankene tro at det ikke er verdt det, eller at det ikke kan skje lenger, da det er en løgn. Hvis du legger mer positiv energi i den, i stedet for negativitet og tvil, vil du se energien og til og med situasjonen forandre seg, dette handler om sikkerheten din, både økonomisk og åndelig.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The devil and ace of pentacles

Today suggest that you may be feeling a bit stuck at times. Feeling as if you have to stay in certain situations in order to be able to survive. Yes, life is all about survival, but it is also important to live. No matter how hard times get, you should never forget that. There will be some good times and some bad times, that's just how it is. Somedays, we wake up feeling strong, motivated, and happy, and others not so much. Don't give in to the temptation of giving up or losing focus, that is when you really will struggle to survive. You need to stay strong and focused on your path, and eventually, you will see that things turn for the better. Don't let your mind believe it is not worth it or that it can't happen anymore as that is a lie. If you put more positive energy into it, instead of negativity and doubt, you will see the energy and even the situation change, this is about your security, both financial and spiritual.

 

Legg igjen en kommentar