Ferdigstillelse – Siste solnedgang

Ferdigstillelse - Siste solnedgang.

Ferdigstillelse - Siste solnedgang.

Kort nr. 7

Her er en varm og herlig energi som bringer roen til en slutt, noe som gjør det gripende, ikke trist. Noe skjer utenfor komfortsonen din, så gå inn i den emosjonelle følelsen av fullføring. Det er ikke noe drama her, bare oppløsning.

Et liv kommer til å bli spektakulært.

Historien:

Han oppvokste på barnehjem og hadde aldri på seg nye støvler før han vervet seg til hæren i 1942. Ved slutten av krigen var han en dekorert veteran og hadde overlevd det mange av brødrene hans ikke hadde. Senere ble han skuespiller. Han var godt elsket. men historien vil huske ham som en krigshelt. Da han endelig ble lagt til ro, smilte Skytsengelen til ham da hun tok imot ham i himmelen.

Inspirasjon:

Dette er en påminnelse om å verne om all skjønnheten i livet ditt, inkludert avslutninger. Gjenspeiler din del av historien og oppdage hva du verdsetter mest. Frykt ikke ferdigstillelse, omfavn den.

Personlig forespørsel:

Er jeg til stede i øyeblikket? Hvordan reagerer jeg på ideen om komplette ideer: Å hedre arven din; En naturlig avslutning på et storslått eventyr; En ny begynnelse i horisonten; Et nytt eventyr; Ære de som gir til oss.

Stikkord: prestasjon, besluttsomhet, oppfyllelse.

Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så lar du alle følelsene dine om avslutninger komme til deg, uansett hva de måtte være. Kjenner du frykt eller gleder du deg over dem? Skriv ned hva du får inn og hva du følte slik at du kan få klarhet. Lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar