Dagens Tarot Kort Søndag 28 Juni 2020

Solen og ess av beger

Solen og ess av beger  - Skrevet av Sabrina og Veronica

Folk blir trukket til deg fordi du alltid kan se den lyse siden, og du bringer en slik varme inn i andres liv. Denne vakre, varme energien er det som får deg gjennom de tøffe tider og vil hjelpe deg med å lykkes. Du er også i en posisjon der du kan dele dine høyeste kvaliteter og prestasjoner med andre.. Skinn kjærlighet på de du bryr deg om. Gi og godta kjærlighet på et nytt nivå og åpne hjertet for det som er rundt deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The sun and ace of cups

People are drawn to you because you can always see the bright side and you bring such warmth into other people’s lives. This beautiful, warm energy is what will get you through the tough times and will help you succeed. You are also in a position where you can share your highest qualities and achievements with others. Radiate who you are and what you stand for. Shine love on those you care about. Give and accept love on a new level and open your heart to what is around you

Legg igjen en kommentar