Dagens Tarot Kort Fredag 26 Juni 2020

Keiseren og ni av sverd

Keiseren og ni av sverd- Skrevet av Sabrina og Veronica

Noen ganger er livet vanskelig, og noen situasjoner kan bli veldig vanskelige, men det betyr ikke at du skal gi opp. Sinnet ditt kan minne deg på at livet ditt suger, og hvordan i helvete skal du ordne opp i det denne gangen?
Vel, det første trinnet er å slutte å lytte til all negativiteten fra deg selv og andre mennesker rundt deg. Fokuser deretter på det som er positivt, se på situasjonen din som en helhet og begynn i det små. Tror ikke det vil endre seg over natten, for det vil ikke skje.
Husk at universet ikke ble bygget på en dag, disse tingene kan ta tid, men du må starte et sted. Bruk din indre styrke og kontroll for å finne løsninger på problemene dine, ting er kanskje ikke så ille som du tror de er.
Det er alltid et større bilde når du ser etter, noen ganger er det bare litt vanskelig å se det med en gang.
Du har makt til å snu tingene nå, i stedet for å undertrykke det eller løpe bort , tiden er riktig for å møte det og fikse det nå.
Å gjøre ingenting er bare en annen måte å løpe fra det, ikke glem det.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Emperor and nine of swords

Sometimes life is hard, and some situations can become very difficult, however, this doesn't mean you should give up. Your mind might be reminding you that in a way your life sucks, and how the hell are you going to fix it this time? Well, the first step is to stop listening to all the negativity from yourself and other people around you. Then focus on what's positive, look at your situation as a whole and start small. Don't think it will change overnight, because that won't happen. Remember the universe wasn't built in one day, these things can take time, but you have to start somewhere. Use your inner strength and control to find solutions to your problems, things might not be as bad as you think they are. There is always a bigger picture at play, sometimes it's just a bit hard to see it straight away. You have the power to turn things around, instead of repressing it or running away its time to face it and fix it. Doing nothing is just another way of running, don't forget that.

Legg igjen en kommentar