Dagens Tarot Kort Tirsdag 23 Juni 2020

Ypperste presten og syv av staver

Ypperste presten og syv av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Livet er fullt av hindringer, men til slutt bestemmer vi oss for hvordan vi lar dem påvirke oss. Når livet gir deg sitroner lager du limonade. Når livet bringer deg problemer, lager du løsninger. På en eller annen måte vil det alltid være utfordringer, for å fortsette å sørge for at du kjemper for fremtiden din og hvordan du vil at den skal være og ikke bare for alle andre. Dette er en tid for å lære og respektere deg selv, forstå din tro og hjertets sanne ønske. Hvorfor vente på godkjenning av noen når du bare trenger din egen. Det er på tide at du fortsetter å kjempe for deg, holde deg sterk og tro mot din vei. Din fremtid avhenger av den. Å gi opp er ikke et alternativ, så ikke gå dit.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Hierophant and seven of wands

Life is full of obstacles, but ultimately we decide how we let them affect us. When life gives you lemons you make lemonade. When life brings you problems, you create solutions. In one way or another there will always be challenges, in order to keep making sure you are fighting for your future and how you want it to be and not for everyone else. This is a time for learning and respecting oneself, understanding your beliefs and your hearts true desire. Why wait for someone elses approval when you only need your own. Its time for you to keep fighting for you, staying strong and true to your path. Your future depends on it. Giving up is not a option so don't go there.

 

Legg igjen en kommentar