Kort nr. 3 Glede – Dansende Daisy

Kort nr. 3 Glede – Dansende Daisy

Kort nr. 3 Glede – Dansende Daisy

Denne vibrasjonsenergien er i luften. En ren essens av glede kommer gjennom løsrivelse. Daisy gul bringer glede, men opplever det ikke. Det er meningen å utstråle det som er inne. Denne kraftige energien beveger dine prosjekter fremover. Det er for løsrevet for å være kreativt, men vil trekke inn assistanse som er nødvendig for å fremme dine mål.

La oss bare hoppe og se hva som skjer.


Historien:
Vi vet ikke mye om
Dansene Daisy, men vi vet at hun bringer glede dit hun går. Alle som ser henne blir lykkeligere og mer fredelige. Argumenter opphører når hun kommer nærmere. Folk blir til og med helbredet fysisk som et resultat av hennes nærvær. Ingen vet hvor hun kom fra, og like før TV-mannskapene ankommer, forsvinner hun.


Inspirasjon:
Dan
sene Daisy representerer en ny gledefase i livet og en betydelig endring, for eksempel en flytt eller en ny jobb eller et giftemål. Dette er øyeblikket etter at du tok spranget. Du kan ikke se hvor du går, men du kommer til å lande på føttene dine.


Personlig Forespørsel:
Hva kan jeg gjøre for å invitere lykke
n inn i livet mitt? Å være tilstede er ikke det samme som å virkelig oppleve det.


Sentrale ideer:
En
strøm av glede: løsrevet av glede; høyere formål; dyptvirkende liv; bedre helse; en fødsel.


Stikkord:
Glede,
lekenhet. glede.


Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så setter du deg ned med Dansene Daisy. Se på henne og la gleden fylle deg. Forestill deg nå en solstråle i din solar plexus. La det ekspandere, slik at rommet blir fylt med denne strålende energien. Send det ut til universet med kjærlighet. Ting manifesterer seg raskt etter å ha kjent på denne energien. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Hva står 3. chakra for. Solar plexus. Farven er Gul.

Intellektuell. Utforske dine tankeprosesser.

Kreativt, intellekt, samarbeidende, fornuftig, innovasjon, originalitet, visdom, instikt

Manifestere Intentionen:

De gule kortene og den tredje chakraen (solar plexus chakraen)

avsløre våre planleggingsprosesser. Har vi en logisk eller spredt tilnærming? Fordi de representerer tenkning og problemløsing, viser de gule kortene vår evne til å løse problemer, i hovedsak viser de hva vi tenker på.

I gult slår vi på lysene og lar høyere selv vite at vi er hjemme. Hvis vi ikke lar dem vite hvor vi er, kan de ikke gi oss våre ønsker. Til slutt, den tredje chakraen er knyttet til vårt instinkt og til hvordan livet vårt styres av det. Når vi kan se hvordan vårt instinkt styrer våre tanker, vil vi forstå hvorfor vi gjør det vi gjør.

Og når det gjelder våre følelser, er instinkt ofte det første som blir stengt. Husk hva jeg sa? Se til forrige chakra (den sekundære chakraen i dette tilfellet) hvis du føler deg blokkert. Hver beslutning vi noen gang har gjort er laget i et blunk: å gå videre eller å stoppe. Det er et øyeblikk, et delt sekund der vi bestemmer oss.

Gult kort spør i dette chakraet bestemmer du om du vil tillate magien inn i livet ditt

Legg igjen en kommentar