Dagens Tarot Kort Tirsdag 16 Juni 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 16 Juni 2020

Døden og åtte av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort indikerer at en hovedfase i livet ditt nå er slutt, og at en ny starter eller nettopp har startet.

Imidlertid kan dette få deg til å føle deg maktesløs fordi du i tankene dine føler at endring kan være for mye for deg, og kanskje du ikke helt er sikker på hva du skal tro lenger.

Den gode nyheten er at dette er ting du har skapt selv eller hva folk har fått deg til å tro, da kan du også forlate dem hvis du setter deg inn i det. Det er ganske enkelt spørsmålet om å ta av bind for øynene, slutte å lytte til bullsh ** og begynne å se utover de begrensede perspektivene samfunnet gir deg.

Ikke isoler deg på grunn av frykt eller gjør deg selv til et offer.

Se mulighetene og gjenkjenn at du har din egen indre kraft.

Den gamle versjonen av deg trenger å 'dø' for å la den nye du opprettes. Denne nye du handler om å utvikle din høyere makt og din virkelige sannhet. Det er på tide at du er stolt av deg og erkjenner at livet er vakkert, alle de vanvittige sidene ved livet og deg selv.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Death and eight of swords

Today’s cards indicate that one major phase in your life is ending, and a new one is starting or has just started. However, this can make you may feel powerless because, in your mind, you feel that changing might be too much for you, and maybe your not really sure what to believe anymore. The good news is that because these traps are things that you have created yourself or what people have made you believe, you can also leave them if you put your minds to it. It is simply the matter of taking off the blindfold, stop listening to the bullsh**, and start seeing beyond the limited perspectives society is giving you. Don't isolate yourself in fear or make yourself a victim. See the possibilities and recognize that you have your own internal power. The old version of you needs to ‘die’ to allow the new you to be created. This new you is all about developing your higher power and your real truth. Its time for you to be proud of you and recognise that life is beautiful, all crazy aspects of it.

 

Legg igjen en kommentar