Grønn Nøtt Offer Kort nr 1

Grønn Nøtt Offer Kort nr 1

Grønn Nøtt Offer Kort nr 1

For å vokse til et tre, må nøtta du planter være skikkelig moden. En grønn nøtt er en indikasjon på at du kanskje trenger jording og en mer solid plan .Da kan du kan spørre hva er det du virkelig ønsker. Prøver du å lage noe før du er klar til å gjøre det?

Jeg er ikke et offer! Jeg valgte å gjøre det jeg gjør!

Historien:
Grønne nøtt blir bedt om å spille hovedrollen i en fabel av Kelly den Grønne Dragen. Han ble lovet topp lønn, men til slutt ser han ,at hans beste arbeid aldri kom med etter at de hadde redigert. Nå har han ikke en gang en talende del. Han føler seg forrådt av Dragon. Men Grønn Nøtt er ikke bitter; det at han fikk være med i fabelen gjorde at han fikk en job på skjermen i museumet. Han insisterer på at han er tilfreds. Men vi kan se fornektelse og det underliggende sinne.

Insiration:
Den grønne nøtta forteller at å være i fornektelse kan holde deg tilbake. For å gå videre må du gjøre en ærlig vurdering av din situasjon.

Personlig forespørsel:
Hvordan er mine handlinger knyttet til min manglende evne til å skape et gjennombrudd? Er jeg villig til å gjøre nye valg for å vokse?

Sentrale ideer:
Følelse av å være blokkert; skyller på andre i fortiden; forvirre deg selv; potensial for storhet.

Stikkord:
Vekst, gjennombrudd, myndiggjøring


Meditasjon.

Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.

Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så Se deg selv sitte i en kino. Når filmen begynner, ser du en scene fra livet ditt som en drøm som aldri ble oppfylt. Kanskje du ville ha en kampanje, et nytt hus, et forhold - noe du var lovet som ikke ble til; tillat deg selv å føle skuffelsen igjen. Skriv om igjen scenen: Hvordan slutter din fabel? Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

Legg igjen en kommentar