Dagens Tarot Kort Fredag 12 Juni 2020

Magiker og ni av staver

Magiker og ni av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Livet er som en reise, det er oppturer og det er nedturer, alt vi kan gjøre er å forsøke å balansere mellom dem. Husk alle anstrengelsene du har gjort vil gi deg kompensasjon til slutt, så ikke gi inn eller gi opp. Når du føler at alt går galt eller at det hele har vært for ingenting, det er da solen din vil skinne og vise deg gullet som ligger i enden av regnbuen. Du vet at du har gjort det som var nødvendig for deg, så alt du trenger å gjøre nå er å gi det tid til å blomstre. En blomst blomstrer ikke på en dag, det tar tid for blomsten å vise sin skjønnhet slik er det med dette også det tar tid.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Magician and nine of wands.

Life is but a journey, there are ups there are downs, all we can do is try and balance between them. The effort you have put forth will give you compensation in the end. Although you must not give in or give up. Just when you feel like everything is going wrong or that it has all been for nothing that is when your sun will shine and show you the gold at the end of the rainbow. You know you have done what was needed of you so all you have to do now is give it time to flourish. A flower doesn't bloom in one day it takes its time to show its beauty the same as this will.

 

Legg igjen en kommentar