Dagens Tarot Kort Fredag 5 Juni 2020

Stjernen og dronningen av beger

Stjernen og dronningen av beger - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort antyder at dette er en perfekt tid for deg å gjøre et dypt sjelesøk slik at du kan rense opp følelsesmessig arr igjen. Det er ikke noe poeng å holde eller være i kontakt med mennesker som ikke lenger bringer positivitet inn i livet ditt, i stedet prøver de å dra deg ned til deres negativitetsnivå. Noen ganger er det ok og nødvendig å ta farvel, det er nå på tide at du i stedet fokuserer på din styrke og din fremtid. Du har vært gjennom enorm emosjonelt drama, og ting har ikke vært veldig lett til tider, men alt dette er nå i fortiden din, og du kan la det gå nå. Ikke glem at du har klart å gå gjennom dette uten å miste håpet. I stedet for å være alles andres emosjonelt sterke klippe og holde dem lykkelige, er det på tide at du reflekterer den energien tilbake på deg selv og begynner å gjøre deg lykkelig. Husk at du holder inni deg alt du trenger for din oppfyllelse og suksess, det eneste du trenger er mot og tro på deg selv. Stol på ditt hjerte og begynn å leve det livet du vet at du fortjener å leve.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Star and queen of cups

Today's cards suggest that this is a perfect time again for you to do some soul searching and to clean up your life emotionally. There is no point to keep or stay in contact with people that no longer bring out positivity in your life, instead, they try to bring you down to their level of negativity. Sometimes it's ok and necessary to say goodbye, it's now time for you to focus on your strength and your future instead. You have been through immense emotional drama, and things have not been very smooth at times, but all that is now in your past and you can let it go. Don't forget you have managed to go through this without losing your hope. Instead of being everyone else's emotionally strong rock and keeping them happy, its time for you to reflect that energy on yourself and start making you happy. Remember, that you hold within you all that you need for your fulfilment and success, the only thing that you need is courage and belief in yourself. Trust in your heart and start living the life you know you deserve to live.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar