Takknemlighet – Lucy fra Indigo

Takknemlighet - Lucy fra Indigo

Kort nr. 4 Takknemlighet - Lucy fra Indigo:
Du er i stand til mer enn bare dødelig samtale. Dette er en tid med opplyst kommunikasjon, og du vil øke andres bevissthet. Du går inn i selvbeherskelse; gavene du ser i andre lever allerede i deg.
Jeg er så glad for at du er i livet mitt.

Historien:
Lucys beste venn skriver et brev til Lucys ufødte barn. Hun gjør dette slik at barnet en dag vil forstå hvor ekstraordinær moren hennes er, Lucy er en "venn fra indigo": noen som alltid støtter, aldri dømmer, alltid ser den gode siden uansett omstendigheter og løfter opp alle rundt henne. brevet hennes lyser gjennom av takknemlighet til Lucy.

Inspirasjon:
Takknemlighet løfter vibrasjonen vår til et høyere nivå. Hvis du er ulykkelig i noe forhold. Lucy minner deg om at det alltid er i din makt å endre det. Det er ikke noe mysterium å være et godt menneske. Gode ​​mennesker gjør bare gode ting.

Personlig henvendelse:
Hvem er personen jeg beundrer mest? Hvorfor? Hvordan kan jeg leve på det nivået?

Sentrale ideer:
Vennskap; dyp kjærlighet; Graviditet; pleie; ubetinget kjærlighet til seg selv eller andre.


Stikk ord:
Vurdering, anerkjennelse, aktelse.

Meditasjon.
I løpet av de neste 10 dagene, bruk noen minutter hver dag på å lage en takknemlighets liste. Ikke se på listen hva du skrev før, du begynner på nytt hver dag. Les alle listene på slutten av 10 dager, legg merke til hva som fortsetter å komme opp. Står du på listen din?

✨For og bli med på healingen må du skrive din fødselsdato og navn i kommentar feltet under, eller bli medlem på Spaatelefonens Møteplass og komentere på inlegget med bildet ✨

Legg igjen en kommentar