Dagens Tarot Kort Søndag 31 Mai 2020

Måtehold og sju av sverd

Måtehold og sju av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort indikerer at du kan bli påminnet om uløste problemer, noe som betyr at uansett hvor lett det kan føles bare å la det være i fred,  så er dette kanskje ikke det beste alternativet for deg. Noen ganger er det viktig for deg å snakke ut om tankene dine og løse problemet du har i stedet for å ignorere det og late som om alt er i orden. Hvis du konfronterer situasjonene dine head-on, har du en sterkere sjanse for et positivt resultat enn hvis du bare ignorerer dem. Husk at alt er mulig, og at du kan fikse dette selv, du bare trenger å snakke ut om hva du tenker og hvordan du føler deg.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Temperance and seven of swords

Today's cards indicate that you may be reminded of unresolved issues, meaning that no matter how easy it may feel just to leave it alone or walk away, this might not be the best option for you. Sometimes it's important for you to speak your mind and resolve the issue at hand instead of ignoring it and pretending that everything is fine. Eventually, it will eat at you, and you don't want that. If you confront your situations head-on, then you have a stronger chance of a positive outcome than if you just ignore them. Remember everything is possible, you can fix this you just need to speak the truth about what you think and how you feel.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar