Scarab bille ånd kort 52

Scarab bille ånd kort 52

Scarab bille ånd kort 52 - Skrevet av Jeanne

Magien fungerer gjennom deg.


I gamle Egypt, ble skarabenbillen æret, for den kreative magien og hun kommer inn i natten for å påminne oss om at vi kan bringe frem noe ekstraordinært tilsynelatende ut fra løse luften.

Hun ber deg kanalisere energi gjennom deg slik at du føler deg fylt og vitalisert når du bruker magien hennes.

Nå er det en tid for stor optimisme, for du kan oppnå alt du måtte ønske deg, og dine kreative bestrebelser vil bli utfylt. mirakler, muligheter, overflod og kjærlighet vil synes tilsynelatende ingensteds når du lar ånd virke gjennom deg og magisk manifestere det du trenger.

Tviler du på din unike indre magi? er du redd for at du ikke har noen originalitet eller at kreativiteten ikke strømmer gjennom deg? Kanskje tror du feilaktig at du ikke er den som kan manifesterende noe.

Hun kommer i natten for å fortelle oss at kreativitet er en levende kraft som kommer til oss alle fra ånden, som ønsker at enhver person på planeten skal manifestere magien slik at vi kan medskape verden på nytt og gjøre det uten dømming.. Kreativitet og magi er din arv, så la dem strømme gjennom deg.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar