Dagens Tarot Kort Torsdag 28 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Torsdag 28 Mai 2020

Månen og fire av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag kan det være en dag der dine negative tanker kan prøve å ta over. Det kan hende du begynner å føle deg litt mer usikker, når det gjelder sikkerheten din. Dette kan være innenfor din økonomiske situasjon eller din åndelige tro. Det er viktig for deg å huske at hvis noe høres for godt ut til å være sant,så er det noen ganger det. Forsikre deg om at du ikke blir lurt til noe, eller tilbys en mulighet til noe du faktisk ikke har noe bevis på at det eksisterer eller til og med ønsker i utgangspunktet. Din økonomiske sikkerhet er viktig, men du må også tenke på hvordan den situasjonen vil få deg til å føle deg. Ikke glem, i tider som disse kan vi tiltrekke usikkerheten vår, og hvis vi bruker for mye negativ energi på dem, kan vi få frykten til å gå i oppfyllelse. Det er viktig at du har et klart hode i dag når du tar viktige valg for fremtiden, ikke gjør noe du vil angre på senere.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Moon and four of pentacles

Today may be a day where your negative thoughts may try to take over. You may be starting to feel a bit more insecure when it comes to your security. This can be within your financial situation or your spiritual beliefs. It's important for you to remember that if something sounds too good to be true, sometimes it is. Make sure that you are not being tricked into something, or offered an opportunity that you don't actually have any proof of that it exists or even wants in the first place. Your financial security is important but you also need to think about how that situation will make you feel. Don't forget, in times like these we can attract our insecurities, and if we spend too much negative energy on them, we can make our fears come true. It's important that you have a clear head today when making important choices for your future, don't do something that you will regret later.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar