Dagens Tarot Kort Tirsdag 26 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Tirsdag 26 Mai 2020

Keiserinnen og syv av beger- Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort bruker alle de feminine energiene og forteller deg at du må tro på deg selv for å gjøre drømmene dine til å bli en realitet. Akkurat nå kan du føle det som om det vil være umulig, og på en måte kan det på grunn av de nye situasjonene og endringene i livet ditt nylig. Det kan ha endret muligheten for resultatet du jobbet mot, eller drømte om. Dette betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan få dem til å bli oppfylt, bare at du kanskje må tenke nytt , hvordan planla du for å få dem til å bli oppfylt. Hjertet ditt må være i det like mye som hodet ditt er, om ikke enda mer. Ikke fokuser på det du ikke kan lage, og fokuser nå på det du kan. Evaluer hva som er viktigst for deg og bruk energien din på det. Tidene endrer seg kontinuerlig, så nye muligheter kommer alltid til å dukke opp. Prøv å ikke bekymre deg så mye, de beste tingene i livet tar lengre tid. Det er på tide at du prioriterer riktig for fremtiden du vet hva du ønsker og fortjener. Derfor er det tid for deg å få kontakt med skjønnheten og bringe lykken inn i livet ditt. Forstå deg selv og kom i kontakt med din sensualitet, slik at du kan tiltrekke deg livsforhold slik at det kan bringe lykke og glede. Ikke la deg selv bli overveldet av valg eller situasjoner om de er gode eller dårlige.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The Empress and seven of cups

Today's cards are all about using your feminine energy and belief in yourself in order to make your dreams become a reality. Right now you may feel as if that will be impossible, and in a sense, it can, due to new situations and changes in your life recently, they may then have changed the possibility of the outcome you were working towards, or dreaming about. This doesn't necessarily mean you can't make them come true, just that you might need to rethink your approach on how you were planning on making them come true. Your heart needs to be in it just as much as your head is, if not even more. Don't focus on what you cant create now focus on what you can. Evaluate what is most important for you and use your energy on that. Times are constantly changing, so new opportunities are always gonna be appearing. Try not to worry so much, the best things in life take longer. Its time for you to prioritize properly for the future you know you want and deserve. Therefore its time for you to connect with the beauty and bring happiness to your life. Understand yourself and get in touch with your sensuality so that you can attract life circumstances to bring happiness and joy. Don't let your self get overwhelmed by choices or situations whether they be good or bad.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar