Kort nr. 7 Balanse – Emaciated Periwinkle

Balanse - Emaciated Periwinkle:

Kort nr. 7 Balanse - Emaciated Periwinkle:
Dette kortet kan indikere en motvilje mot å endre seg. Du nøler kanskje på grunn av fortiden - men det betyr at du ikke bør forhaste deg. Vei alle sider før du beveger deg fremover. Dette kan bety starten på et forhold; fortsett sakte.
Jeg må lage før muligheten forsvinner.

Historien:
Periwinkle er en teaterskuespiller i en liten by med et stort talent. En agent ankommer byen og er ganske imponert over unge periwinkle. Hun tilbyr ham en kontrakt, og han slipper alt som en gang betydde mye for ham å være tilgjengelig for berømmelse. Når han føler seg sikker på at hans "store gjennombrudd" kommer, fremmedgjør han sine kjære. Han signerer en kontrakt med byrået, men det er ingen jobber – han blir fortalte at han må vente på den rette. Han lærer at å vente på en drøm ikke er så kraftig som å leve i en kjærlig virkelighet.

Inspirasjon:
Å løpe mot noe kan jage det bort. Vær på vakt for å bli lurt av dine egne ønsker.

Personlig henvendelse:
Jeg tar meg med meg uansett hvor jeg går, er det en del av livet mitt som kan være i samsvar med hvem jeg er?

Sentrale ideer:
Jage etter illusjoner; helsevesen; tvangsmessig atferd; ubalanse i kostholdet; å være resultatorientert; selv forsømmelse; ære verdier.

Stikk ord:
Bistand, høflighet, støtte.

Meditasjon.
Lukk øyene og pust dypt og fortsett å slappe av til du befinner deg på et trygt sted.
Så puster du bare roligt og når du føler deg avslappet så tar du en reise med periwinkle. Han forteller deg om arbeidet han måtte gjøre for å reparere tidligere feil. Han sier: "Vi ender alle sammen på samme sted, så nyt reisen." Sitt med ham. Du vil vite når det er tid for comeback. Skriv ned hva du får inn og hva du følte, lykke til på reisen.

✨For og bli med på healingen må du skrive din fødselsdato og navn i kommentar feltet under, eller bli medlem på Spaatelefonens Møteplass og komentere på inlegget med bildet ✨

Legg igjen en kommentar