Oter Spirit 48

Oter Spirit 48

Oter Spirit 48 - Skrevet av Jeanne

Du er aldri alene.

Oteren ber deg uttrykke din kjærlighet gjennom berøring, vil gi deg forsikring om at vi aldri egentlig er alene, og at vi alltid blir elsket. Han ber deg huske å kommunisere med stemmen din, ansiktsuttrykkene dine, bevegelsene dine og handlingene dine, og la kjærligheten uttrykke seg utover ikke bare ordene du snakker. Jeg bryr meg. Du betyr noe. Få tid til vennskap. Oter Spirit lover at i det øyeblikket du når ut, vil du huske at du også har mange som elsker og bryr deg om deg. Du er aldri alene, og du er alltid elsket. Tror du på det? Føler du det? Så la oteren jobbe med deg i natt slik at Kjærlighet, støtte og vennskap blir tilgjengelig for deg, sammen med fellesskap og venner.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar