Tvilling i Ny Månen den 22 Mai 2020

Tvilling i ny månen den 22. mai 2020 er trine med Saturn. - Skrevet av Veronica

Så ny månen i tvillingen er en tid for å gjenoppbygge, komme tilbake i jobb og gjøre fremskritt med målene du har på lengre sikt. Fremgangen kan være langsom, men Saturn gir deg stor tålmodighet og utholdenhet.
Ny månen har også noen utfordrende innflytelser.
Mercur og Venus kvadrat Neptune bringer frem forvirring og bedrag.

Ny Månens Betydning.
En ny måne representerer slutten av en syklus og begynnelsen på en ny 28-dagers syklus. Dette er imidlertid den siste månefasen av en formørkelsessyklus og varer bare
i to uker frem til juni 5 da det er en måneformørkelse.

Solen står sammen med månen og gir et forfriskende utbrudd av energi og initiativ. Så dette er en utmerket tid for å komme i gang med en ny start, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og livssyn når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Den 22. mai står ny månen ved 02 ° 04 ′ Tvillinger er trine med Saturn i en veldig tett orb. Dette gjør ny månen i mai 2020 generelt positivt, men det er noen ting å passe seg for. Merkur og Venus retrograd kvadrat Neptun er en veldig forvirrende og villedende innflytelse bilde.......

Ny månen trine saturn gir en seriøs, samvittighetsfull og ansvarlig holdning. Med sunn fornuft og øye på praktiske forhold, kan du sette deg realistiske og oppnåelige langsiktige mål. Avansement, suksess og anerkjennelse er sannsynligvis på grunn av en høy arbeidsmoral, solid besluttsomhet og utholdenhet.
Selv under stressende forhold kan du overvinne motgang,
til tross av begrensede ressurser, uten å forsømme andre områder i livet ditt. Du vil være villig til å ofre øyeblikkelig tilfredsstillelse for å nå dine langsiktige mål.
Selv om fremgangen kan være langsom og jevn, bør resultatene av din innsats være langvarige og fungere som et grunnlag for fremtidig velstand. Slike hardt opptjente fremskritt vil også øke din selvtillit og gi deg tilfredshet.

En følelse av gjensidig respekt og forståelse gjør dette til en god ny måne for å få nye venner og forretningsforhold. Intime forhold vil dra nytte av lojalitet, hengivenhet og karmisk binding. Forholdet til menn, overordnede og offentlige etater vil være alvorlig, praktisk og fordelaktig.
Dette er en god ny måne for læring og undervisning. Verdifull veiledning kan komme fra
de eldste og ledere. Du kan videreformidle kunnskapen din til den yngre generasjonen og bli respektert for din visdom eller din evne i ditt yrke.

Ny månens forvirring.
Mekur kvadrat Neptun bringer en mangel på klarhet, forvirring, feilinformasjon og feiltolkning. Så hold deg til det grunnleggende rundt kommunikasjon. Det er også potensialet for paranoia, bedrag, svindel og skandale. Så beskytt deg mot løgnere, juksere, låne haier og påtrengende selgere. Hvis du må håndtere viktige forretnings- eller juridiske forhold, må du søke profesjonell råd eller hjelp fra en pålitelig venn.

Venus kvadrat Neptune kan føre til følelser av usikkerhet rundt deg selv og hvordan du ser ut. Et dårlig selvbilde kan føre til relasjonsvansker eller at du bli utnyttet. En tendens til å overidealisere romantiske interesser kan føre til skuffelse i kjærlighetslivet ditt. Forsikre deg om at du fullt ut forstår økonomiske avtaler og unngå å sløse med penger.

Sammendrag
22. mai ny måne får en sterkt positiv innflytelse fra Saturn. Men Merkur og Venus
kvadrat Neptune er like sterke.
Mens risikoen for infeksjon fortsatt
kan være høy, bør vi være over det verste nå. Denne ny måne trinet Saturn antyder at utvinningen vil være langsom, men jevn. Noen restriksjoner og vanskeligheter vil forbli, men nå kan det gjøres fremskritt. Saturn vil holde deg realistisk og på vakt mot farene som Alcyone og Neptune utgjør.
Ny måner er bra for å komme i gang. Ny månen mai 2020 er bra for å gjenoppbygge, sette
i gang nye strukturer og rutiner, gå tilbake til jobb eller skole, få en ny jobb eller til og med en forfremmelse. Pålitelige venner, familie lojalitet og støtte fra myndigheter og andre organisasjoner vil hjelpe deg å overvinne motgang og tåle i disse vanskelige tider. Den 22. mai ny månen varer i to uker frem til 5. juni da det er en måneformørkelse.

Vil du vite om hvordan fullmånen kan ha effect på deg, eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget
[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="05:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar