Dagens Tarot Kort Torsdag 21 Mai 2020

Keiseren og ti av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om å gjenvinne kontrollen og sørge for at du gjør ting for deg og ikke for alle andre. På grunn av alt det sosiale presset du har måtte være i, kan det hende du tar på deg mer enn du kan takle. Det er på tide å strukturere livet ditt ordentlig, ta kontrollen før du faller fra hverandre og brenner ut. Å bekymre deg for penger, arbeid, kjærlighet, helse og alt annet du måtte tenke på, vil ikke hjelpe situasjonen din nå eller få ting til å skje raskere. Ikke la alt dette overvelde deg ved å holde kontroll over livet ditt. Du er i en situasjon der ting kan være kompliserte, og vanskelig, alt du kan gjøre er å holde deg sterk og ikke gi opp. Ikke vær redd for å be om hjelp hvis du trenger det. Du trenger ikke å gjøre alt på egen hånd. Hvis du er alene, så gjør litt av gangen. Løs ett problem i dag eller fullfør en oppgave, i stedet for å begynne på ti og ikke engang ha fullført en oppgave. Dette er ikke en konkurranse for å se hvem som kan gjøre mest på en gang. Pust, ta ett skritt av gangen og gjør en ting om gangen. Ikke hastverk, nå er ikke det rette tidspunktet da ting naturlig går saktere enn vanlig.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Emperor and ten of wands

Today's cards are about regaining your control and making sure you are doing stuff for you and not for everyone else. Due to all the social pressure you might be in, you may be taking on more than you can handle. Its time to structure your life properly, take control before you fall apart and burn out. Worrying about money, work, love, health, and everything else you might be thinking about, won't help your situation now or make things happen any quicker. Don't let all this overwhelm you stay in control of your life. You are in a situation where things may be complicated, and hard, all you can do is stay strong and not give up. Don't be afraid to ask for help if you need it. You don't have to do it all on your own. If you are alone, then do a little bit at a time. Solve one problem today or finish one task, instead of starting on ten and not even having finished one. This isn't a competition to see who can do the most at once this is your life, and how you need to regain control of it. Breath, take one step at a time and do one thing at a time. Don't rush, now is not the right time as things are naturally moving slower than usual.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar