Dagens Tarot Kort Søndag 17 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Søndag 17 Mai 2020

Dommen og ti av sverd - Skrevet av Sabrina og Veronica

I dag handler det om å se tegnene og vite når det er tid for å våkne. Det er på tide å la den gamle versjonen av deg ‘dø’ for å la den nye deg bli vekket. Hodet og tankene dine vil prøve å kjempe mot dette, da de vil at du skal holde deg i den frekvensen som er depresjon, angst og frykt. Du vet at det er lys i mørket, du må bare være villig til å åpne øynene. Det samme gjelder for fremtiden din og livet ditt. Mulighetene er uendelige, du trenger bare å ville se dem. Ofte i livet vil det være situasjoner der andre mennesker ikke er enige med deg eller ser ting slik du gjør, det betyr ikke at du skal slutte å si sannheten din. Sannhet er det som betyr noe, uansett hvem som sier det, bare la ditt hjerte lede deg. Vær aldri redd for å leve tross alt, er det livet handler om.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Judgment and ten of swords

Today is all about seeing the signs and knowing when its time to wake up. Its time to let the old version of you ‘die’ to allow the new you, to be awakened. Your mind and thoughts will try to battle you on this, as they want you to stay in the frequency of depression, anxiety, and fear. You know there is light within the darkness, you just have to be willing to open your eyes. Same goes for your future and your life. The possibilities are endless, you just need to want to see them. Often in life, there will be situations where other people don't agree with you or see things the way you might, that doesn't mean you should stop speaking your truth. Truth is what matters, no matter who speaks it, just let your heart lead the way. Never be afraid, to live after all that is what life is all about.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar