Sandpiper Spirit Kort 51

Sandpiper spirit

Sandpiper spirit kort 51 - Skrevet av Jeanne


Vær leken.


Sandpiper kommer inn I natten for å hjelpe deg til å få frem lekenheten uansett hvilke oppgaver du har foran deg. utfør dem med en letthet utforske det kjente, oppdag det nye i det gamle. Hvem vet hvilke skatter som venter deg når du lar deg selv le og ha det gøy?

Når hjertet ditt er tungt og livet ser ut til å tynge deg, så er budskapet hennes at du kan lette byrden ved å finne gleden og humor i hverdagen. Bli som et lekent barn, fylt av nysgjerrighet og undring, og snart vil du finne og føle at din egen ånd løfter seg.

Så gjør som hun sier noen minutter eller timer med morsom glede er akkurat det du trenger nå.

Så ta henne med deg i natten så hun kan vise deg hvordan Nyte livets latterlighet og at du kan bli villig til å hoppe ut i det.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar