Dagens Tarot Kort Fredag 15 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Fredag 15 Mai 2020

Djevelen og åtte av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort handler om å bekjempe frykten din og å overvinne dem. Det er på tide å slutte å leve i frykt. Frykt for å forlate huset ditt, frykt for hva andre mennesker tror, frykt for å snakke hva du tenker, frykt for å se dine venner og familie. Ikke la frykten bli et konstant ordforråd og styre livet ditt. Det er på tide å begynne å leve gjennom hjertet ditt. Dette er livet ditt, det er på tide at du tar kontroll over det og begynner og leve. Ja, livet er skummelt, og ja det er mye frykt der ute, det betyr ikke at vi skal gi etter og leve etter det. Ingen, bare du skal kontrollere hvordan du tenker, snakker og handler husk det. Tenk mens det fortsatt er lovlig, tankepolitiet kan ikke straffe deg.

 

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The devil and eight of wands

Today's cards are all about battling your fears and overcoming them. Its time to stop living in fear. Fear of leaving your house, fear of what other people think, fear of speaking your mind, fear of seeing your friends and family. Don't let fear becoming a constant vocabulary and rule your life. Its time to start living through your heart. This is your life, its time for you to take control of it and live it. Yes, life is scary, and yes there is a lot of fear out there, that doesn't mean we should give in to it, and live by it. No one but you should control how you think, speak, and act remember that. Think why it's still legal, the thought police cant get you.

[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar