Dagens Tarot Kort Tirsdag 12 Mai 2020

Solen og tre av sverd

Solen og tre av sverd. - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort minner oss igjen om at det ikke er verdt bare å fortsette å fokusere på fortiden. Det som har vært har vært og vil ikke være igjen. Det som er i fortiden, bør holde seg i fortiden. Det er på tide å fokusere på å glede deg over livet ditt i dag. Tidene har vært, og i noen tilfeller kan det fortsatt være vanskelig. På tide å åpne vinduene trekke gardinene bort så solen kan skinne inn. Gå ut og se på solen når den akkurat står opp eller når den er på vei ned. Fyll livet med positivitet, latter og lykke. Ikke tro at du var lykkeligere eller at alt var bedre før, siden du ikke er den personen lenger, gjør i dag til din beste dag. Du fortjener det

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The sun and three of swords

Today's cards remind us again that it's not worth it to keep  focusing on the past. What has been has been and will not be again. What is in the past should stay in the past. Its time to focus on enjoying your life today. Times have been and in some cases might still be hard. Time to open the windows draw back the curtains and let the sun shine in. Go outside and sungase just as the sun is rising or just as it is setting. Fill your life with positivity, laughter and happiness. Don't think that you were happier or better before, as you are not that person anymore, make today your best day. You deserve it
[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar