Krone chakraen Nøytral farve. Ånden i essens er nøytral.

Krone chakraen Nøytral farve. Ånden i essens er nøytral.

`

Manifesting intensjon.
I den syvende chakraen - kronekakraen - når vi universell bevissthet, som ligger utenfor vår fysiske kropp. Du kan legge merke til at disse kortene representerer noe av vårt kollektive vesen. Ideen her er at vi alle vibrerer gjennom vår syvende chakra og på en kraftig måte holder det oss knyttet til vår menneskehet.
Her vil du motta meldinger fra Ånd som er løsrevet fra menneskelig bekymringer. Disse kortene indikerer den høyere tenkende tenkning som skjer når vi justerer med Ånden. Kraften til å holde plass kan også ses i den stille energien i hvert kort.
Her vil du se hvordan bevisste valg kan gi deg sporittisk magnetisme. Dette er kortene for beherskelse.

Skjebne - svart og hvitt: kort 5.
Svart er skyggen som krever å bli tatt på alvor. Svart absorberer alle fargene. Svart gir den varme, kraftige energien til beskytteren. I motsetning til svart er hvit isolert. Sammen balanserer og oppretter de. Du vil bli ledet av englene til det som er best for deg og alle involverte.

Sammen er vi sterkere enn alene.

Historien:
Svart og hvitt er i himmelen og venter på å gå tilbake til jorden (enda en gang) for å fullføre sitt arbeid. Når de møtes og blir forelsket, lærer de at de ikke vil være sammen på jorden. I tidligere liv var deres kjærlighet forferdelig. De appellerer til Council of Greate Spirits - som aviser at de skal få være sammen. Men Greate Servant ser ut og gir dem deres ønske. Sammen oppnår de større ting enn de kunne ha gjort alene.
Insiration:
Ta en risiko. Tør å lev livet ditt slik du bestemmer deg .Er du villig til å gjøre ofre for å ha det du ønsker?
Personlig Forespørsel:
Hvilke verktøy trenger jeg å forme min egen skjebne? Er jeg klar for min skjebne?
Viktige ideer:
Sann kjærlighet, ta stilling positiv omen; radikal tenkning dyp tilfredsstillelse; evnen til å forandre seg.

nøkkelord:
Kjærlighet, vei, tro.

Meditasjon:
Husk en tid da du kjempet for noe du trodde på, og vant. Tillat følelsen av triumf å filtrere gjennom kroppen din. Se deg selv foran Rådet og Greate Spirits. Send en forespørsel. De vil gi det, hvis det er for ditt aller høyeste gode. De forteller deg om deres beslutning. Takk åndene for deres vise råd. Slapp av i å vite at rådet vil forhandle med greate spirit. Du er velkommen til å ta kontakt med rådet når du vil.

✨For og bli med på healingen må du skrive din fødselsdato og navn i kommentar feltet under, eller bli medlem på Spaatelefonens Møteplass og komentere på inlegget med bildet ✨

Legg igjen en kommentar