Dagens Tarot Kort Mandag 11 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Mandag 11 Mai 2020

Temperance og syv av mynter - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort indikerer at du må være tålmodig. Finn balansen i deg for å hjelpe deg . Det er en del av deg som ønsker at ting skulle gå raskere, men dette er ikke det rette tidspunktet for at det skal skje, er jeg redd. Alt har sin egen tid, og nå trenger du bare fortsette å gjøre det du har gjort og gjør, og snart vil tingene falle perfekt på plass. Ikke gi opp når du er nesten er i mål. Alt vil utfolde seg slik det skal.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

Temperance and seven of pentacles

Today's cards indicate that you need to be paitiente. Find you balance within to help you keep going. There is a part of you that wishes things would move quicker but this is not the right time for that to happen I'm afraid. Everything takes its own time and now you just need to keep doing what you have been and are doing and soon the pices will fall perfectly into place. Don't give up when you are nearly at the finish line. Everything will unfold how it should.
[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar