Dagens Tarot Kort Søndag 10 Mai 2020

Dagens Tarot Kort Søndag 10 Mai 2020

Månen og ni av staver - Skrevet av Sabrina og Veronica

Dagens kort forteller oss at det er viktig å ikke være redd for å gå fremover. Jeg snakker ikke om, å slippe fortiden, jeg snakker om å følge drømmene dine. Ikke la frykt og angst stoppe deg fra å leve livet ditt. På tide å gjøre denne negativiteten til noe konstruktiv, livet er ikke over, det er rett og slett annerledes. Du må slutte med å tvile på hvert eneste bevegelse i livet, og bare la energien flyte. For det andre, vær aktiv og gjør hva det er du vil gjøre, og for det tredje Slutt å bekymre deg for hva andre tror, eller hva de vil si hvis du lykkes, begynn å tenke mer på deg selv, i stedet for dem hele tiden. Livet er her for å bli levd til det fulle, så det er på tide å gjøre ting du liker, ikke bare det du alltid føler at du må for å overleve. Her er det også håp og mot, og troen på at dette synspunktet er i ferd med å endre seg. Du kan alltid endre fremtiden din, hvordan du vil, alt som trengs er å ta ett skritt, og du har startet.

Vil du vite om kjærligheten, arbeid eller noe annet i livet ditt?
Få en personlig lesning nå fra en av våre klarsynte veiledere.

skyv for og se hvem andre som er pålogget

✨ Visste du at vi også tilbyr personlige månedlig veiledning? Fra bare 299Kr. Vi bruker tarot, astrologi og numerologi innen taroten for å vise deg muligheter for din fremtid. Klikk her for å bestille nå ✨

The moon and nine of wands

Today's cards tell us that it's important not to be afraid to move forward. I'm not talking about, letting go of the past, I'm talking about following your dreams. Don't let fear and anxiety stop you living your life. Time to, turn this negativity into something constructive, life isn't over, its just, different. First, stop doubting your every move in life and just let the energy flow. Secondly, be active and do what it is you want to do, and thirdly Stop worrying about what others think, or what they will say if you succeed, or start thinking more about yourself, instead of them all the time. Life is here to be lived to the fullest, so its time to do things you enjoy, not just what you always feel you have to in order to survive. There is also hope and courage here, and the belief that this outlook is about to change. You can always change your future however you want it, all it takes is one step, and you have started.
[time-restrict-repeat type="daily" ontime="21:00:00" offtime="06:00:00"] [sg_popup id=9349] [/time-restrict-repeat]

Legg igjen en kommentar