Hjorte Spirit 18

Hjorte Spirit 18

Hjorte Spirit 18 - Skrevet av Jeanne

Bringer en mild berøring.

Tiden har kommet for å være skånsom og diplomatisk når vi omhandler andre. Du kan ha funnet deg selv i en situasjon der forhandlinger er nødvendige for å nå målet ditt.

Hjorten i natten kan hjelpe deg slik at du har muligheten til å føle deg trygg og da vil du vise ydmykhet og respekt for andre. Da vil du oppdage at kapasiteten din for rolig og forankret kommunikasjon økes på dette tidspunktet.

Han gir deg en mild advarsel om at nå ikke er det tid til å reagere med argumenter, husk at det å forstå andre og deres behov vil være kraftigere på dette tidspunktet enn å sette dine egne behov først. Hvis du gjør det, vil du bli belønnet ti gangen.

Følg hjortens ånd, så vil du gjøre det bra, få andres respekt og finne felles grunn som er behagelig for deg.

Må magien være med deg i natt klem jeanne

Legg igjen en kommentar